Youtube/Živa reč Emisija
Danijela Štajnfeld

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem javnom tužilaštvu da je misteriozni moćnik iz filmske industrije, za kog tvrdi da ju je silovao, glumac Branislav Lečić.

U međuvremenu je glumica dala detaljan intervju o zločinu koji joj se desio i njegovim posledicama po njeno mentalno zdravlje, isplivao je snimak razgovora koji se navodno desio između Štajnfeld i Lečića nekoliko godina nakon napada, i objavljen je opsežan intervju u Njujork tajmsu u kom se iznose dodatni detalji.

Sa druge strane, Lečić se nekoliko puta obratio javnosti, jedan od njih je bio i preko 16-minutnog video-snimka, povukao se sa čela pokreta “Demokrate Srbije”, a njegove kolege i koleginice, poput Mirjane Karanović i glumaca Beogradskog dramskog pozorišta, odbili su da igraju predstave sa glumcem.

Štajnfeld se oglasila na svom Instagram profilu i iskoristila priliku da podeli poruke podrške koje je dobila od pratilaca i tom prilikom istakla da su joj koleginice i, kako ih je ona nazvala, heroine, Milena Radulović i Iva Ilinčić veliki oslonac i iskrena podrška u ovim teškim trenucima.

– Drže me ove i mnoge druge herione – napisala je Štajnfeld u svojoj objavi na Instagramu i tagovala svoje koleginice, koje su skoro dale izjavu u Višem javnom tužilaštvu protiv Miroslava Aleksića.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here