Zadruga Official-Printscreen/Youtube
Sandra Čaprić

Zadrugarku Sandru Čaprić sačekale su loše vesti nakon što je pre dva dana napustila rijaliti šou, a sad je progovorila na tu temu.

Naime, pevačica i bivša zadrugarka ne može da sakrije tugu, a ističe da je bila veoma vezana za majčinog oca koji se takođe bavio muzikom.

– I pored smrtnog slučaja, moja majka je došla preksinoć u crnini da me sačeka, da ja ne budem tužna… To je mamin otac, moj deda na koga sam ja povukla taj talenat za muziku. On se dvadeset godina bavio muzikom, talenat sam od njega nasledila i jedina sam iz porodice koja se javno bavi tim poslom – započela je Sandra skrhanim glasom.

– Žao mi je neizmerno što sam izgubila nekog ko mi je bio jako drag, koga sam toliko volela. Prošle godine smo sahranili oca mog oca, mog drugog dedu, a ove godine je na isti dan umro moj drugi deda… Bio je ponosan na mene, znao je kojim putem idem, po celu noć me je pratio i gledao “Zadrugu”… Žao mi je što nisam dočekala da ga vidim po izlasku. Čak sam ga i sanjala u “Zadruzi”, o njemu sa Anom pričala u izolaciji, pre izbacivanja, kao da sam nešto osetila… – dodala je ona.

– A moji nisu hteli da mi se to kaže, javi u “Zadruzi”, da bi me zaštitili, da me ne rastuže. Mnogo mi je teško… Moji su taman skinuli crninu posle godinu dana, evo, sad opet – zaključuje Sandra.

Podsetimo, pevačica Sandra Čaprić u nedelju je izbačena iz “Zadruge 5”, budući da je imala najmanje glasova publike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here