Instagram
Stanija Dobrojević

Starleta i nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga”, Stanija Dobrojević, oglasila se kako bi prokomentarisala skandalozno ponašanje svog “pulena”, Marka Osmakčića.

Nakon Stanijinog izlaska, Marko ulazi u vezu sa Viktorijom VIki Mitrović sa kojom od starta ima turbulentan odnos pun žestokih svađa i vređanja. Najžešći sukob desio se u ponedeljka kada je Marko nakon podele budžeta bacio VIki u bazen zbog sukoba oko novca.

Tom prilikom, oglasila se Stanija i prokomentarisala turbulentan odnos Marka i Viki:

– Marko Osmakčić je bio moj najbolji prijatelj u rijalitiju. Bez obzira kakvo je njegovo ucešće otkad mene tamo nema, znam da je ostao po tom pitanju lojalan, a ja to najviše cenim. Uvek ima lepu reč za mene, tako da kako god se on tamo pokazao, uvek će imati moju podršku. Ne dopada mi se njegov izbor, jer ga pokazuje u lošem svetlu i iz njega izvlači ono najgore. Trebao je da ostane gospodin, a da bi bio gospodin treba da biraš damu. Čudni su mu izbori, a u životu je jako važno kakvog partnera biraš, jer on je ogledalo tebe. Marko je još mlad, i nadam se da ce naučiti iz svojih grešaka i sebi birati bolje u zivotu. Viki ne osuđujem, ona je takva kakva jeste, ali nije adekvatan izbor za njega. Moraće oboje da porade na sebi i svojoj sreći. Svako im želim sve najbolje i da našu svoj put. – rekla je Stanija za Pink.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here