Tanjug/AP
Princ Vilijam i princeza Kejt

Nakon šokantnih tvrdnji koje su Megan Markl i princ Hari izneli u emisiji Opre Vinfri, princ Vilijam kaže da njegova porodica nije rasistička i da još nije razgovarao sa bratom, ali da planira da to uradi uskoro.

– Mi nikako nismo rasistička porodica – rekao je vojvoda od Kembridža za Skaj njuz i dodao da još nije razgovarao sa bratom ali da planira.

Vilijam je održao kratak govor tokom posete školi u istočnom Londonu u koju je došao sa suprugom Kejt, vojvotkinjom od Kembridža. Tada su novinari iskoristili priliku da od princa u prolazu saznaju kako je intervju odjeknuo u okviru palate.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa izneli su seriju šokantnih tvrdnji o britanskoj kraljevskoj porodici tokom dvosatnog intervjua koji je emitovan u Velikoj Britaniji u ponedeljak uveče.

U emisiji Opre Vinfri, između ostalog, bilo je reči o rasizmu u palati i da su se vojvotkinja i vojvoda od Saseksa osećali kao da nemaju podršku kraljevske porodice.

Bakingemska palata reagovala je saopštenjem u kojem se navodi da su „pokrenuta pitanja, a posebno ona o rasama, zabrinjavajuća“.

„Ova pitanja se shvataju vrlo ozbiljno. Hari, Megan i Arči će uvek će biti veoma voljeni članovi porodice“, dodaje se u saopštenju.

Par je tokom intervjua govorio i o Vilijamu i Kejt, suzama na venčanju.

Nakon intervjua, iako je bio na nekoliko javnih događaja, princ Čarls nije komentarisao na ovu temu.

O odnosima unutar palate govorio je i fotograf kraljevske porodice Artur Edvards koji kaže da je bio šokiran kada je čuo princa Harija kako je opisao svoj sve gori odnos sa britanskom kraljevskom porodicom.

– Hari je postao nesrećan kada je Megan ušla u njegov život – tvrdi Edvards.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here