Tanjug/AP/Instagram
Sana Marin i Olavi Usivirta

Snimci koji prikazuju kako se finska premijerka Sana Marin provodi van javne scene jedna su od najkomentarisanijih tema ovih dana, a oglasio se i muzičar Olavi Usivirta, koji je prisno plesao sa političarkom.

“Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno”, napisao je on na Instagramu.

Na konferenciji održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac sa kojim je plesala poljubio u vrat. Izjavila je da je i sama pogledala snimak i da njoj izgleda kao da joj usivirta nešto govori.

– Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču mog privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno – rekla je Marin.

Premijerka Finske je na meti kritika od prošlog četvrtka kada je objavljen snimak na kojem se vidi kako se ona zabavlja sa tamošnjim influenserima i umetnicima u privatnom stanu. Provod se nastavio u dva bara.

Nakon objave prvog snimka Marin je napomenula da se podvrgla testu na droge, nakon što su određeni finski novinari pisali kako su čuli komentare o tome da su se na zabavama, koje je posećivala političarka, delili narkotici.

4 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here