Trener Real Madrida Zinedin Zidan održao konferenciju za medije na kojoj je, pored ostalog, prokomentariao i dva gola Luke Jovi’a za Ajntraht u pobedi nad Šalkeom (3:1), a onda i proglašen igračem kola u Bundesligi.

Novinari su Jovića stavili u epicentar razgovora sa Zidanom i zašto se madridski klub toliko lako odrekao usluga Srbina, te ga poslao na pozajmicu.

– Da, najlakši deo je reći da je to moja krivica. Uvek sam voleo moje igrače, ali postoje momenti kada igrači moraju da znaju kada su ovde šta zaista imaju. Ovo je Real i naravno da je teško. Zatim, tu su momenti kada igrač mora da se dokaže, što je Lukin posao bio. Jović ima sa 21 ogidnu i pred njim je da se u budućnosti dokaže da je vredan kluba kao što je Real Madrid. Za svakoga važe jednaka pravila. Velika je gužva i svi moraju da se dokažu, nije trener taj koji se krivi za takve stvari – rekao je Zidan.

Francuski stručnjak je zatim pohvalio Jovića zbog prikazane utakmice po povratku u Frankfurt.

– Sviđa mi se šta je uradio, on to dobro zna da radi. Zaista sam srećan zbog njegovog učinka, on je Realov igrač i želim mu uvek sve najbolje – naveo je Zidan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime