KK Crvena zvezda ugostiće ekipu Primorske na premijeri nove sezone ABA lige uz delimično prisustvo publike.

 

Vlasnici sezonskih ulaznica za VIP lože, i počasna mesta, mogu da prisustvuju utakmici koja se igra u nedelju od 20 časova.

Crveno-beli će prva dva meča na svom terenu u novoj sezoni imati ograničen broj gledalaca zbog kazne koja je izrečena srpskom klubu od strane ABA lige.

Zvezda je kažnjena sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u “VIP” i “Svečanu ložu” na prve dve utakmice protiv Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.

Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta, ulaze na službeni ulaz 2. biće smešteni u sektoru VIP loža.

– Klub se ovom prilikom izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na premijernoj utakmici u dvorani “Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža – saopštio je klub.

Zvezda u četvrtak dočekuje turski Fenerbahče u drugom kolu Evrolige u Štark areni, a cene ulaznice će naknadno biti saopštene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here