RTRS

Oklopna vozila rezervnih snaga Eufora, njih desetak, od jutros su uočena na području Pala i Istočnog Sarajeva radi realizacije planirane vežbe sa Oružanim snagama BiH.

Oklopna vozila nalazila su se na parkingu Tržnog centra “Tom”, kod stadiona “Vlajko Petrović” i u užem centru Pala.

Zamenik ministra odbrane u Savetu ministara Aleksandar Goganović izjavio je ranije Srni da je dolazak rezervnih snaga Eufora planirana aktivnost, i da je reč o upućivanju dela francuskog bataljona.

Trupe strateških rezervnih snaga Eufora i njihova oprema stigli su u četvrtak, 11. aprila u BiH, te će vršiti patrole širom Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz Eufora, prenela je Srna.

Komandant Eufora Laslo Štic rekao je ranije da će u okviru vežbe “Meleger” u BiH doći 250 vojnika strateških rezervnih snaga iz Francuske, Italije i Rumunije i ostati mesec dana.

3 COMMENTS

  1. Pa ko želi okupaciju – i dobiće je!!! Federacija želi NATO i eto ga, ali Republika Srpska je slobodna i ne želi NATO okupatora !!!

  2. SRBIJA POLAKO I BOSNA SIGURNO IDU U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA I BOSNA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM I BOSNOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA I BOSNA, KONAČNO SVOJE NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI I BOSNI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here