EPA-EFE
Arnold Švarceneger

Kocka je bačena! Ostaje da vidimo ko će pobediti. Legendarni glumac je uradio izazov na platformi Tik Tok, i onda pozvao svoje kolege da mu “izađu na crtu”.

Glumac Entoni Hopkins podelio je na svojim profilima na društvenim mrežama video-snimak popularnog plesnog izazova na muziku repera Drejka i pozvao Silvestera Stalona i Arnolda Švarcenegera da mu se pridruže u plesu.

Savršeno imitirajući način govora svojih kolega, Hopkins je u videu je zauzeo bokserski stav i pozvao Stalona i Švarcenegera na okršaj. Ne samo da ih je glasovno sjajno izimitirao, nego je i uspešno izgovorio replike iz filmova “Roki” i “Terminator”.

Hopkins, koji je ove godine bio nominovan za Oskara za ulogu pape Benedikta XVI u filmu “The Two Popes”, osvojio je prestižnu nagradu još 1992. godine za ulogu Hanibala Lektora u filmu “Kad jaganjci utihnu”.

Otkako je počela pandemija koronavirusa, Hopkins je aktivan na društvenim mrežama. Njegovi obožavaoci su navikli na njegove snimke, a jedan od njih je i dko svira klavir, dok mu društvo pravi njegova mačka Niblo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here