Srpska teniserka Olga Danilović neće nastupiti na američkoj turneji, već će sezonu završiti u Evropi.

Ona je u Jutarnjem programu TV Prva istakla da je jako teško sada praviti planove, te da se trudi da u Beogradu održi formu za buduće izazove.

– Forma nije izgubljena ali jeste dosta čudno. Jeste ta neka žar za igrom. Jedva čekam da sve počne i da se sve vrati u normalu. Jako je teško napraviti plan, manji je broj turnira i oni su mnogo jači. Htela sam idem u Prag, ali nisam uspela. Sledeći turnir je isto Prag, nadam se da ću uspeti da odem tamo – rekla je Danilovićeva i dodala:

– Što se tiče Amerike. Neću ići, pošto na US openu ne postoje kvalifikacije. Ostaću u Evropi, ima turnira ovde: Prag, Istanbul.. Rolan Garos je u čudnom terminu, ali Grend slem je Grend slem, to je nešto posebno.

O Jeleni Janković i Ani Ivanović…

– Jelenu sam videla na Adrija turu i popričale smo. Ona je vrhunska žena, ostvarena. Anu skoro nisam videla, ali znam da će za mene uvek biti tu – kazala je ona.

Prošle su dve godine od najvećeg uspeha Danilovićeve i trofeja u Moskvi.

– Lep momenat, ali tenis nije samo jedan osvojeni turnir. Težim za nečim boljem, boljom formom, forhendom, bekhendom… – zaključila je Danilovićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here