Srpska teniserka Olga Danilović igraće protiv Lejle Fernandez u prvom meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa u kome se sastaju Srbija i Kanada, određeno je danas žrebom u Kraljevu.

Taj meč na programu je u sutra od 14 sati, dok se u drugom duelu dana sastaju Nina Stojanović i Rebeka Marino.

U subotu će na teren izaći prvi reketi oba tima Stojanović i Fernandez, a meč počinje u 11 sati.

Nakon toga sledi susret Danilović – Marino, pa meč dublova za koji su na žrebu najavljene da će igrati Danilović – Krunić protiv Fičman – Žao.

– Sve devojke su spremne i jedva čekaju da meč počne. Timska atmosfera je odlična, bolju nisam mogao da poželim – poručio selektor srpskog tima Dušan Vemić posle žreba.

Danilović se do sada nije sastajala sa Kanađankom Fernandez koja je 72. na WTA listi.

– U dobroj je formi, ali i ja osećam da sam spremna. Lejla je levoruka teniserka, kao i ja i zanimljivo je da ću prvi put igrati protiv levoruke igračice – konstatovala je Danilović.

Nina Stojanović je istakla da joj odgovara što će prvog dana igrati drugi meč po rasporedu.

– Nisam igrala protiv Rebeke Marino i zato će to biti izazov više. Povreda mi je potpuno sanirana i biću spremna da dam sve od sebe. Sa Lejlom Fernandez sam igrala na jednom turniru pre godinu dana. U tom trenutku imala sam zdravstvenih problema, tako da mi je ovo definitivno dodatni motiv da pokažem šta znam i nadam se dovedem Srbiju do pobede – istakla je Stojanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here