Promo
Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa turističkom agencijom “Odeon World Travel” i ove zime nagrađuje verne ljubitelje planine, skijanja i zimskih radosti vrednom nagradom.

Olimpijska nagradna igra pod sloganom “Zimuj na Jahorini, letuj u Grčkoj” traje od 21. januara do 21. aprila i u njoj mogu učestvovati svi posetioci planine koji snime video od 60 sekundi zimskog sna na Jahorini i objave na svom Instagram profilu sa obaveznim hashtag #ocjahorina i #odeonworldtravel.

Video koji osvoji najviše lajkova publike dobija LETOVANJE u GRČKOJ koje podrazumeva 11 dana u junu, smeštaj za dve osobe i čarter let.

Nagradni vaučer će se preuzimati u Direkciji OC Jahorina na Jahorini, radnim danima ponedeljak-petak od 9-15 časova, ili drugačije, prema mogućnostima i dogovoru sa dobitnikom. Pri preuzimanju vaučera dobitnik je dužan da potpiše da je preuzeo nagradu, te predoči identifikacijski dokument (lična karta/putna isprava dobitnika nagrade ili lična karta/putna isprava roditelja/staratelja malodobnog dobitnika nagrade).

Posle preuzimanja nagradnog vaučera dobitnik će ga odneti u turističku agenciju “Odeon World Travel” u Beogradu i dogovoriti sve detalje svog letovanja iz snova.

Izvlačenje nagrade će se realizovati nakon poslednjeg dana trajanja nagradne igre, a ime dobitnika Olimpijske nagradne igre “Zimuj na Jahorini, letuj u Grčkoj”,  kao i pobednički video, biće objavljeno na svim društvenim mrežama OC Jahorina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here