Screenshot/Youtube
Olivera Balašević

Olivera Balašević, udovica legendarnog Đorđa Balaševića, objasnila je na Fejsbuku zbog čega je vratila svoje devojačko prezime.

Ona je nedavno zaintrigirala javnost kada je obrisala sve fotografije sa Đoletom sa Instagrama, a sada je objasnila da nema skandala u priči oko vraćanja devojačkog prezimena.

“Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje devojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slede… Stavila sam ga tu iz poštovanja, umesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, pre kao krilo anđelka koji je tako savesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja”, napisala je Olivera i dodala:

“Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše ‘zadrugarima’ i koroni u medijima, u retkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana ‘javna ličnost’, najčešće te poistovete sa ‘javnom svojinom’, pa te tako i tretiraju. Prosto mi lakne kad vidim da nigde niko ništa nije objavio o mojoj deci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe”.

1 COMMENT

  1. Ne znam što se ovoj ženi piše.Ko je ona,sem što je bila žena Djordja B..Sad se preko novina nudi sledećem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here