pixabay.com

Istraživanja pokazuju da boja veša koju nosite govori puno o vašoj ličnosti, te da se na osnovu gaćica može zaključiti da li pripadate grupi strastvenih, odanih ili ljubomornih žena.

Različite boje mogu izazvati različite emocije, a takav je slučaj i sa intimnim vešom, objašnjava Barbara Santini, psihološkinja i savetnica za seks i odnose, piše The Sun.

– Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osećajima – kaže ona.

Na primer, crne gaćice impliciraju asertivni i samouvereni karakter.

– Crni donji veš je uobičajen i jedan od osnovnih komada u većini ormara – dodala je.

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerka i savetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor kod lepšeg pola.

– Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg veša i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno retka. Ipak, ljubičasti donji veš pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo cenjen ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske – rekla je.

1. Crna – elegantna, šik, sofisticirana

I Barbara i Tatjana slažu se da je crni donji veš ‘klasičan’ i o ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

– Crni donji veš je uobičajen i jedan od osnovnih komada u većini ormara svake dame – dodala je.

– Kada želite uneti malo misterije i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice crne boje ili još bolje, crne čipkaste – savetuju.

2. Crvena – strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočiglednija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni.

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savetnici kažu da crveni donji veš pokazuje intenzivno uzbuđenje, želju i strastvenost.

3. Ružičasta – ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nežni i slatki, poput tinejdžerke.

– Gde crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežno ružičasta je ženstvena, mladalačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom – objašnjavaju.

4. Plava – odana, opuštena

Plavo donje rublje je malo manje podrazumevano u odnosu na crveno ili crno, ali kada se dobro nosi, govori nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

– Još od srednjeg veka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svom partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju – kažu.

5. Zelena – ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je neko zelen od zavisti, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja, ljubomoru.

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se ta boja povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna tolikog divljenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here