U drugom kolu 26. Memorijalnog međunarodnog omladinskog turnira “Stevan – Ćele Vilotić” viđena su dva remija i čak 14 goolova. Srbija i Mađarska igrali su u Senti 3:3 (1:2), a Izrael i Crna Gora u Kuli 4:4 (3:1)!

Srbija – Mađarska 3:3 (1:2)

SRBIJA: Mićović, Radmanovac, Stajić, Belić,, Eraković, Mitrović, Stojanović, Pavlović, Zukić, Vidosavljević, Savić. U drugom poluvremenu igrali su još: Jočić, Topić, Burmaz, Velikić, Balaž, Blagojević, Ignjatović, Đurković i Stojanović.

MAĐARSKA: Onadi, Hušti, Kalmar, Varjju, Hidi, Farkaš, Njari, Šaba, Kovač, Kalafat, Halmi. U drugom poluvremenu igrali su još: Tamaš, Škribak, Radič, Beke i Cipf.

STRELCI: Vidosavljević u 7. i 82. (iz jedanaesterca) i Pavlović u 58. (iz jedanaesterca) za Srbiju, a Njari u 11. (iz jedanaesterca), Halmai u 39. i Kalaffat 73. minutu za Mađarsku.

STADION: Gradski u Senti. GLEDALACA: 300. SUDIJA: Novak Simović

Malobrojni gledaoci u Senti uživalli su u duelu omladinaca u Senti. Viđeni su preokreti, čak tri jedanaesteraca, atraktivni golovi i na kraju svakoj ekipi zasluženo je pripao po bod.
Centralna figura meča bio je prvotimac Čukaričkog Milutiin Vidosavljević, koji je trenutno prvi strelac turnira sa tri pogotka.

I u Kuli su viđeni preokreti – od 3:1 za Izrael do 4:3 za Crnu Goru, a na kraju ipak nije bilo pobednika.

Na tabeli Srbija i Mađarska imaju po četiri, a Crna Gora i Izrael po jedan bod.
U utorak u poslednjem kolu sastaju se Srbija – Crna Gora u Subotici i Mađarska – Izrael u Bačkoj Topoli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here