Pevačica Anabela Atijas pala je u depresiju zbog svega što se dešavalo oko njene ćerke Lune Đogani dok je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, piše magazin „Svet“. Međutim njen suprug Andrej Atijas uspeo je da je izvuče iz psihičkih problema.

To je uspeo tako što joj je zabranio da gleda „Zadrugu“.

View this post on Instagram

#americano 🇺🇸

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on

Anabela je posvećena Andreju i najmlađoj ćerki Blankici, a muž kada god primeti znake depresije pošalje je na putovanje sa drugaricama.

View this post on Instagram

#sisterstakeUAE💫

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

– Sa jednog takvog oporavka u Dubaiju Anabela se vratila pre nekoliko dana, a da aerodromu su je dočekali muž i ćerkica. Mala Blankica je mnogo vezana za majku, uvek joj nedostaje i kad god Anabela negde ode ona traži da je zovemo na viber tako da može da je vidi. Dok je Anabela bila na putu, Blankica je svesku ispunila crtežima i sada je sve donela na aerodrom da pokaže mami. Inače, Anabela se potpuno promenila, sada je stabilna i zdrava žena. Priča o svojim treninzima i pesmama. Lunu gotovo da i ne pominje, jer ne želi da se opterećuje „Zadrugom“. Zna da ju je rijaliti doveo do psihijatra, pa neće da ponavlja grešku i bavi se novim Luninim dečkom. Ta veza sa Markom je ne zanima – navodi izvor magazina „Svet“.

Izvor:

Vestionline, svet.rs

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime