Ona je bahata, bezobrazno bogata i voli to da pokaže

0

Kad poraste volela bi da uveća imperiju svoje prorodice: Doroti Vang
 

Njenu svakodnevnicu čini vožnja luksuznim privatnim avionom, besomučna kupovina preskupe dizajnerske obuće (prednjači Prada), i uživanje u raskoši i bogatstvu svog oca Rodžera Vanga, osnivača "Golden Igl Internešnla."

 

Ipak, kao jednu od želja "kad poraste", navela je nastavak bavljenja očevim poslom i uvećanje imperije koju vodi njena porodica.

 

Tempo i stil njenog života najbolje se ogledaju na Instagram profilu koji svakodnevno "osveži" sa nekoliko fotografija svog rasipništva i uživanja u ogromnom bogatstvu.

 

Bogata naslednica uživa u životu

Tako su uobičajene fotografije na kojima na ruci noci nekoliko skupocenih satova marke "Roleks", od kojih svaki vredi po nekoliko desetina hiljada dolara, vožnje u najmodernijim i najskupljim limuzinama, do šopinga na koji dnevno troši hiljade zelenih novčanica.

 

Ipak, u intervjuu koji je dala za "Biznis insajder" prošle nedelje, Vangova kaže kako zabava nije baš sve u njenom životu.

 

Njena uloga u rijaliti programu "E!" televizije pod nazivom "Bogata deca sa Beverli Hilsa" pokazala je, kako kaže, "da može da živi od sopstvenog rada, a ne samo od očevog novca!" Da, dobro ste pročitali.

 

"Bila sam malo pogođena tvrdnjama da sam razmažena bogatašica koja ne mora ništa da radi, pa sam odlučila da pokažem da i sama mogu da zaradim novac", reče je bogata naslednica, mrtva" ozbiljna.

 

"Moj otac uopšte nije znao za učešće u ovom šou programu. Nije pomogao ni na koji način, naročito ne finansijski", rekla je Doroti. Svaka čast za tatu, mora se priznati.

 

Doroti se svakodnevno nalazi pred teškim izazovima: Za koji nakit se opredeliti?

 

"Bilo je jako važno za mene da krenem svojim putem, koji je različit od onog kojim je išao moj otac", reče naslednica 4 milijarde dolara.

 

Kada nije zauzeta odmaranjem na Havajima, šopingom u Parizu, kockanjem u Las Vegasu ili skijanjem u Aspenu, ona vredno radi na svojoj liniji nakita koju je sama dizajnirala.

 

Tako njeni "obožavaoci" mogu da pazare zlatni ili srebrni nakit u obliku reči "bogata", "sjajna" ili "super sam." Mora se priznati da Doroti teškom mukom zarađuje svoj hleb.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here