instagram/printscreen
Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je sinoć da slavi u šestom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i opravda ulogu potpunog favorita protiv Luksemburga, pobedom nad ovom zemljom sa 3- 1.

Reprezentativac Srbije u fudbalu, Aleksandar Mitrović, koji važi za jednog od trenutno najboljih fudbalera, dao je dva od tri gola koje je postigla naša reprezentacija.

Pored uspeha na terenu, Aleksandar vodi stabilan ljubavni život sa svojom, još uvek nevenčanom suprugom Kristinom,  sa kojom ima sina i ćerku.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by @ janjickristina on

Kristina ga prati po svetu gde god da igra, ali i pruža mu podršku u svim životnim okolnostima.

– Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

Mladi fudbaler upoznao je svoju suprugu preko zajedničkog prijatelja koji je tada bio njegov saigrač.

Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu.

Kristina je od Aleksandra starija dve godine, a nakon što je par dobio sina Luku, 2017. godine postali su roditelji ćerkice.

Ipak, par se potrudio da sačuva i vreme za zajedničke trenutke, a kada uspavaju decu, izlazak u grad ili restoran im je omiljen.

Inače, kako se može videti na Kristininom Instagramu, ova Beograđanka vežba, i zbog toga je uzor mnogim, pa čak i mlađim devojkama.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime