instagram/kyliejenner
Kajli Džener

Već drugu godinu zaredom Kajli Džener našla se na vrhu liste najbogatijih javnih ličnosti koje zarađuju od Instagrama.

View this post on Instagram

off guard but on point..???‍♀️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Najmlađa sestra Kardašijan klana Kajli Džener, čije se bogastvo procenjuje na oko milijardu dolara, zvanično ima najbogatiji profil na pomenutoj društvenoj mreži u istraživanju HopperHK.com koji je analizirao faktore koji uključuju angažovanje publike, brojanje pratilaca i učestalost objavljivanja reklama i postova, čime su određeni najviši prihodi na platformi.

View this post on Instagram

la vida es bella

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Procenjuje se da Kajli naplaćuje neverovatnih 1,2 miliona funti za svaku Instagram objavu, što je povećanje od 27% u odnosu na 2018. godinu. Mlada blogerka ima čak 141 milion pratilaca na Instagramu, a najčešće reklamira, pored svoje kozmetičke linije, odeću i druge proizvode za lepotu i negu.

Iako ima veći broj pratilaca, čak 160 miliona, pevačice Arijana Grande na drugom je mestu ove liste. Procenjuje se da Arijana zarađuje 800.000 funti po objavi.

Sledeća na lestvici poznatih ličnosti koja najviše zarađuje od Instagrama je Kim Kardašijan za koju se veruje da od svake objave u svoj džep stavi neverovarnih 730.000 funti, što je stavlja na treće mesto ove liste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here