Opančari u centru

0
Na štandu iz prošle godine: Dejan Milosavljević
 

Turistička organizacije Srbije će se ove godine četvrti put predstaviti na ovom velikom sajmu i srpski štand se nalazi u Hali 4, na štandu b60.

– Ove godine će turistička ponuda Srbije biti predstavljena zajedno sa Turističkim organizacijama Vojvodine i Novog Sada. Tokom sajma biće predstavljena celina turističke ponude Srbije, s naglaskom na kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima (Beograd i Novi Sad najpre), zanimljivosti duž Dunava, uključujući i dunavsku biciklističku rutu, ponudi vezanoj za kamping i karavaning, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, i manifestacije koje se održavaju u Srbiji, kao i gastronomiju – izjavila je Sandra Vlatković iz Sektora za odnose sa javnošću.

Srbija je prošle godine na sajmu nastupila kao zemlja partner, gde je svih 10 dana imala posebnu prezentaciju i posebnu medijsku pažnju što je donelo određene rezultate. Prema statističkim podacima, Srbiju je u periodu januar-novembar 2014. godine posetilo ukupno 56.978 nemačkih turista, što predstavlja povećanje od osam procenata u odnosu na isti period prethodne godine.

Na samom štandu Srbije će ove godine od programa biti predstavljeni stari srpski zanati – opančari.

Sajam traje do 25. januara, radno vreme je od 10 do 18 časova a ulaz 13 evra za odrasle.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here