Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, upozorilo je danas JP “Putevi Srbije”.

Vozačima se skreće pažnja da je na pojedinim deonicama zbog radova saobraćaj usporen.

Radovi na nadvožnjaku kod petllje Kolari produžavaju se do 1. marta, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforom.

Na teritoriji opštine Donji Milanovac kod Hidroelektrane Ðerdap 1, do 15. februara od 7 do 17 časova zbog rehabilitacije kolovoza saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog izgradnje petlje “Pakovraće” do 31. januara saobraćaj će biti preusmeren na privremenu devijaciju i kružnu raskrsnicu.

Na teritoriji Arilja kod mesta Klisura, od 7 do 15 časova zbog radova na sanaciji kolovoza saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, a nakon 15 časova normalno.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok prema informacijama Uprave granične policije, u 7.30 časova na graničnim prelazima nije bilo zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su “Putevi Srbije”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here