Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno neraspoložen posle pobede protiv Igokee u Laktašima.

Crno-beli su nastavili sa serijom trijumfa i na teškom gostovanju upisali su 11. pobedu od kako su se u avgustu okupili, ali italijanski trener nije bio zadovoljan.

– Teška utakmica, čestitke Igokei. Rekao sam mojim igračima da ćemo imati mnogo ovakvih mečeva. Putujemo već 12 dana, ali bili smo loši. Dobili smo utakmicu, to stoji, ali trebalo je posao da završimo ranije. Opustili smo se, nismo igrači čvrsto. Igokea je verovala i vratila se. Mi smo im to dopustili i to je kriminalno. Očekujem mnogo više od mojih igrača već u sledećem meču – rekao je Trinkijeri i potom pohvalio navijače:

– Grobari su bili fantastični. Prošla sezona bila je specijalna za mene, a ova je još specijalnija.

Trinkijeri nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Igokea imala čak 21 skok u napadu.

– Ja mislim da je to svetski rekord, možda je rekord i na Marsu. Bili smo bez discipline i to nas je koštalo utakmice. Nadam se da ćemo nešto naučiti.

Italijan je pojasnio i zbog čega nije igrao Rašon Tomas.

– Dobio je udarac, a ja moram da mislim na celu sezonu, ne samo na ovu ili prethodnu utakmicu. Imali smo pet igrača na terenu, svih pet, verovao sam u te igrače i još verujem. Ne želim da zavisimo od jednog igrača, izostanak Tomasa nije problem ove utakmice – naglasio je Trinkijeri.

Partizan u utorak u 20 časova u Areni igra meč 2. kola Evrokupa protiv Tofaša.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime