EPA-EFE/Ali Haider

„Orlovi” se nadaju prolasku u nokaut fazu i daće sve od sebe da to urade, rekli su selektor Dragan Stojković i napadač Aleksandar Mitrović.

Iako Piksi nije želeo da otkriva karte pred ovaj duel, on je otkrio da će mu ovog puta svi igrači biti na raspolaganju.

– Za razliku od pre nekoliko dana, stanje je dobro. Svi igrači su radili trening i svi se osećaju dobro i na raspolaganju su za sutrašnju utakmicu. Pretpostavljam da je bilo kritika, ali sve je to normalna stvar. Nisam čitao, a i da jesam – ne bih se bavio time – rekao je Piksi dodavši da su oni odavno znali da će utakmica sa Švajcarcima odlučivati.

– U aprilu smo znali da je Brazil druga dimenzija, a da ćemo se sa ostalim selekcijama boriti za drugu fazu. To će se i desiti. Znali smo da će utakmica sa Švajcarskom, poslednja u grupi, biti od velike važnosti. Pokušaćemo da pronađemo put do rezultata koji nam treba, a to je samo pobeda. Učinićemo sve, momci će dati poslednji atom talenta, znanja da dođu do toga. Neće biti lako, videli smo koliko je bilo iznenađenja na Mundijalu. Ali, mi ćemo biti spremni za meč.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije saglasio se sa Piksijem.

– Sve zavisi od nas. Ova ekipa je pokazala da je bila prava kada je bilo najpotrebnije, u Lisabonu i Oslu. Verujemo u sebe i da ćemo sve sutra da odigramo dobru utakmicu. Verujemo u prolaz”, istakao je Mitrogol i dodao da je fizički spreman, prenosi RTS.

Srbija će napasti „crvenokrstaše” sutra u 20 časova, a u isto vreme Brazil neće smeti da izgubi od Kameruna kako bi se „orlovi” našli u nokaut fazi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here