Japanska teniserka je posle osvojene titule u Kini pričala o saradnji sa ocem Lenardom Fransoom koji joj je zvaničan trener od sredine septembra.

 

Treća teniserka sveta Naomi Osaka je konačno uspela da osvoji dva turnira uzastopno. Ona je slavila u Osaki na domaćem terenu, da bi I u oktobru uzela titulu i na Otvorenom prvenstvu Kine u Pekingu. Te dve titule je uzela u saradnji sa svojim ocem Lenardom Fransoom koji joj je trener do septembra.

– On me je toliko iznervirao i naljutio da sam iskoristila taj bes kao gorivo da dođem do pobede. Stvar sa njim je da je sve jednostavno. On zna moju ličnost jer mi je otac. Uglavnom ni ne govori bilo šta, čeka da sama svhatim neke stvari i njegovo prisustvo nije dominantno. Od kako je trener po prvi put gleda moje mečeve u boksu – rekla je Naomi Osaka posle trijumfa u Pekingu.

Japanska teniserka je do septembra radila sa Džermejnom Dženkinsom koji je svojevremeno pomagao Sereni Vilijams, a posle osvajanja Australijan opena ove godine ona je raskinula uspešnu saradnju sa Sašom Bajinom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime