PAKT studio
Premijer Miloš Vučević i Ivana Soković, predsednica IO Kompanije "Dunav osiguranje"

Kompanija “Dunav osiguranje” i ove godine je deo najznačajnije manifestacije u agrobiznisu u regionu, 91. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede, smotri poljoprivrednika i kompanija iz zemlje, regiona i cele Evrope.

Ovogodišnjim sloganom “Za svaki slučaj osiguranje poljoprivrede” Kompanija “Dunav osiguranje” podseća koliko je, zbog nepredvidivih vremenskih nepogoda, koje obično dođu kao nezvan gost, važno zaštititi svoja poljoprivredna dobra i osigurati ih u slučajevima grada, udara groma, oluje, poplave i mnogih drugih opasnosti.

Direktor GFO “Dunav osiguranja” Zrenjanin i koordinator za Region Sever Marko Kesić pozvao je sve poljoprivrednike da posete štand Kompanije i informišu se o širokoj lepezi osiguranja u “Dunavu”, kako bi odabrali najbolje osiguranje za sebe prema svojim potrebama, željama i mogućnostima, a sve u cilju zaštite dugoročnih ekonomskih interesa poljoprivrednika.

Kako im finansijske mogućnosti ne bi predstavljale ograničenje, Kesić je istakao da Vlada Republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede već godinama unazad subvencionišu osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja u minimalnom iznosu od 40 odsto plaćene premije osiguranja, pa sve do maksimalnih 70 odsto, i to u onim okruzima koji su više pogođeni elementarnim nepogodama.

Poseta visoke delegacije štandu Kompanije Dunav osiguranje

Slavoljub Nikolić, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva u Despotovu, to je učinio na vreme pa je polisu osiguranja sa Kompanijom zaključio uoči početka Poljoprivrednog sajma i osigurao luk, krompir i ratarske kulture na ukupnoj površini od 120 hektara.

– Svestan sam rizika koje vremenske nepogode mogu da prouzrokuju i, poučen prošlogodišnjim negativnim iskustvom u kojem nam je grad napravio totalnu štetu, i to na oko 30 hektara pod crnim lukom, ove godine sam osigurao svoja poljoprivredna dobra – rekao je Nikolić i poručio svima koji se ozbiljno bave poljoprivrednom proizvodnjom da to isto učine.

A to možete učiniti i vi do 23. maja ove godine! Posetite štand Kompanije “Dunav osiguranje” na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Informisanost je ključ za dobro planiranje i uspeh, zato ne prepuštajte ništa slučaju i osigurajte se na vreme!

Više informacija možete dobiti i putem sajta www.dunav.com, kao i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 (samo za pozive iz Srbije).

Štand Kompanije na Sajmu poljoprivrede

Visoka delegacija posetila štand “Dunav osiguranja” na Sajmu poljoprivrede

Prilikom obilaska Sajma štand Kompanije “Dunav osiguranje” posetila je visoka delegacija na čelu sa premijerom Vlade Republike Srbije Milošem Vučevićem, predsednicom pokrajinske Vlade Majom Gojković i ambasadorom Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, a tu su bili i srpski zvaničnici i predstavnici diplomatskog kora, koje su na štandu dočekali i s njima se u kratkom razgovoru zadržali predsednica Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje” Ivana Soković i članovi Izvršnog odbora Miloš Milanović, Milo Marković i Zoran Subotić, kao i direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja Miroslav Govedarica i direktor Glavne Filijale “Dunav osiguranja” Zrenjanin i koordinator za Region Sever Marko Kesić.

Novosadski sajam poljoprivrede

1 COMMENT

  1. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here