Vesti
Publika je znala i nove hitove Saše Matića

Još jedno nezaboravno veče priredio je Saša Matić u Adelajdu. Koncert kojim je označio početak australijske turneje održan je u petak uveče u klubu Black Bull u centru grada, a Saša je još jednom na sceni pokazao da ga s pravom smatraju za veliku zvezdu i jedno od najvećih imena srpske muzičke scene.

Matić i njegov bend dočekani su gromoglasnim aplauzom i ovacijama publike u prepunom klubu. Saša se zahvalio na srdačnoj dobrodošlici i obratio publici:

– Mnogo toga se promenilo od kako sam bio ovde pre nekoliko godina, a jedino što se nije promenilo to ste vi. I dalje ste ostali najbolji na svetu, da znate. Drago mi je što smo ponovo ovde u Australiji i u Adelajdu sa vama. Čast nam je i zadovoljstvo da ponovo pevamo i sviramo za vas – poručio je pevač.

Publika je ceo koncert ispratila na nogama, igrajući i pevajući sve pesme. Ređao se hit za hitom, što stare, što nove numere, koje su bez razlike izazivale bujice osećanja i talase euforije. Svaka pesma je bila puna emocija, duše, iskrenosti…

Publika je pokazala da od reči do reči zna i pesme sa novog albuma “Dva života“, koji je Saša Matić objavio između dve turneje po Petom kontinentu.

Saša nije izneverio ni kada su u pitanju druge melodije. Pevao je pesme svojih dragih kolega – Džeja Ramadanovskog, Šabana Šaulića, Tome Zdravkovića… Čini se da je koncert mogao da traje i tri sata duže, opet bi svi pevali i igrali bez prestanka.

Salu noćnog kluba Black Bull su tokom cele večeri obasjavala svetla mobilnih telefona. Snimala se svaka pesma, a na društvenim mrežama su još tokom koncerta počeli da se objavljuju video snimci i fotografije, što je samo još jedno svedočenje o tome koliko su se svi posetioci dobro proveli sa Sašom Matićem, njegovim bendom i specijalnom gošćom Dunjom Vujadinović.

Zahvaljujući ažurnosti većine onih koji su bili na koncertu, sada i oni koji nisu mogli da dođu mogu da uživaju i osete bar delić ambijenta, euforije i energije koja uvek pleni na koncertima Saše Matića.

Prema opštoj oceni, ovo veče će ostati upamćeno kao jedan od najboljih nastupa srpskih muzičara u Južnoj Australiji do sada.

Najboqa publika na svetu
Nezaboravno veče u Adelajdu

Melburn i Pert za kraj

Saša Matić je sa svojim bendom i gošćom Dunjom Vujadinović u subotu ujutro otputovao za Sidnej, gde su u večernjim satima održali koncert u krcatoj Sali Srpskog centra u Bonirigu.

Turneja je nastavljena u nedelju uveče u Brizbejnu, u Srpskom centru u Vilavongu, posle čega sledi kratka pauza.

Posetu Australiji Saša Matić će završiti koncertima u Melburnu u petak, 25. novembra (Trak Lounge Bar Toorak) i dan kasnije u Pertu, u Srpskom centru u Madingtonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here