EPA/Dragan Tatić
Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je da ruska agresija nikad nije bila ograničena samo na Ukrajinu i da je cela Evropa meta, prenosi BBC.

Zelenski je apelovao na zapad da nametne totalni embargo na ruske energetske proizvode i da snabde Ukrajinu dodatnim oružjem.

Rekao je da je ruska upotreba sile “katastrofa koja će neizbežno pogoditi svakoga”.

Kaže i da je Ukrajina spremna na tešku bitku, dok se ruska vojska grupiše na istoku.

Dodaje da će ovo biti “teška bitka”, kao i da “veruju u ovu borbu i svoju pobedu”.

– Spremni smo da se simultano borimo i tražimo diplomatske načine da zaustavimo rat – rekao je Zelenski.

Ukrajinski pregovarač Mihail Podoljak rekao je da se predsednici Ukrajine i Rusije neće sresti dok Rusija ne bude poražena na istoku.

6 COMMENTS

    • Brate, pa ovaj ne priča šta misli, već ono što je naučio napamet, a znamo ko su scenaristi. Samo što je gluma loša, a scenario još gori!

    • Nažalost,živimo u svetu poremećenih vrednosti.Svetom vladaju licemjere,pakost, laži i obmane.Tako vam je i u kompanijama,gde se ne ceni znanje i pošten odnos prema radu ,već prosperiraju pokvarenjaci,hoštapleri ,loši glumci i lažovi.Ne čeka nas ništa dobro dok se svet ne resetuje.Na žalost u svet se uvuklo previše prašine,da se ona ne može očistiti sama od sebe,već za veliki reset ,desiće se ono od čega celi svet beži,ali neminovno srlja u veliki svetski rat .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here