Otac poginule bebe u Makedoniji: Svedoci, javite se!

0

Otac nastradale bebe moli sve koji su bili očevici nesreće da se jave kako bi opisali tačan tok događaja (Foto: Ilustracija)
 

Otac nastradale bebe moli sve koji su bili očevici nesreće da se jave kako bi opisali tačan tok događaja. Pogotovo moli vlasnike sivog "bmw-a" novosadskih registracionih tablica, koji su prevezli bebu u Hitnu pomoć, da mu se jave.

 

– Kada se desila nesreća bio sam priseban i tačno znam da je Hitna pomoć po nas došla tek posle sat vremena. Ja sam za to vreme bebu prebacio u plavi "bmw"

* Stavična nesreća u Makedoniji: Poginula osmomesečna beba iz Srbije

* Beba umrla zbog pogrešne procene hitne pomoći?

* Stric stradale bebe podlegao povredama

beogradskih registracionih tablica, kaže Marinković i ističe da bebu nijedan lekar nije pogledao, jer su mislili da je lakše povređena. Prema njegovim rečima, policija je naredila vlasniku sivog "bmw-a" da odvede bebu u bolnicu tek kada su lekari došli po njega.

 

– Vlasnici sivog "bmw-a" su pratili sanitetsko vozilo u kojem sam ja bio. Pet minuta pre nego što je trebalo da dođemo u bolnicu ablendovali su nam i lekari su odmah istrčali iz kola. Pitao sam šta se događa, a oni su uzeli bebu i odgovorili mi "radimo svoj posao". To je bio kraj, objašnjava Marinković, koji se trenutno nalazi u Gradskoj bolnici u Skoplju.

 

– Molim sve koji su videli nesreću da nam se jave kako bismo mogli da odemo na sud. Kolone vozila su bile, neko je sigurno video sve – dodao je Marinković.

 

Brojevi telefona koje možete pozvati su:

Dragan Marinković –  00389/72-651-375

Aleksandar (Draganov brat) – 065/933-1-339

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here