Oteta mis Hondurasa

0

Mis Honduras otišla na rođendan i nije se vratila

Marija je ove nedelje trebalo da otputuje u London, gde se održava izbor za "Mis sveta", ali se u nedelju nije pojavila na probi haljine. Policija nestanak dve devojke za sada ne tretira kao zločin, ali je ipak privedeno četvoro ljudi, među kojima i Sofijin dečko, kao i prijatelj na čijem su rođendanu bile.

"Otvorite oči i dušu i shvatite koliko mi je teško. Ako je neko oteo moje devojke, molim vas, oslobodite ih", zavapila je Teresa de Hesus, majka nestalih devojaka.

 

Policija prati nekoliko tragova u potrazi za Marijom, koja, takođe, učestvuje u rijaliti emisiji koja prati život modela na nacionalnoj televiziji.

 

Prema statističkim podacima Honduras, siromašna zemlja u Srednjoj Americi sa osam miliona stanovnika, je država sa najvišom stopom nasilja na svetu. Strahuje se da bi devojke mogle da budu mrtve, pošto se na samo 50 kilometara od Santa Barbare nalazi grad San Pedro Sula, koga zovu "svetska prestonica ubistava".

 

U tom milionskom gradu godišnje se zabeleži više od 1.200 ubistava pa neki pretpostavljaju kako je već prekasno i da su devojke već mrtve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here