Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Evropom iz Gibraltara plasirali su se u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će gostovati u Tirani protiv istoimenog kluba, a, po svemu sudeći, očekuje ih neprijatan doček. 

Meč će biti “više od igre”, a uvrede navijača oba tima već su počele.

Da crveno-bele čeka pravi pakao u Tirani, i pored toga što publike na stadionu neće biti, pokazuje i objava vatrene navijačke grupe Tirane, “Fanatiks Tirana”Naime, oni su na svom profilu na Instagramu objavili jeziv snimak sa pesmom na srpskom.

“Ubij, ubij, ubij, Srbina” – ori se iz albanskih grla na snimku koji je objavljen pre sat vremena, a u komentaru kao opis stoji samo datum utakmice, 25. avgust 2020. godine.

View this post on Instagram

25.08.2020

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on

Takođe, uz objavljenu pesmu i pretnju na srpskom, huligani Tirane su na svoj Instagram objavili i ilustraciju sa otkinuta tri prsta, koji su simbol Srba, uz skraćenicu “je** Srbe”. Svakako sramna poruka navijača iz Albanije.

Po svemu sudeći, van terena će se voditi velika borba, koja, barem za sada, ne bi trebalo da se prenese i na teren jer je Crvena zvezda izraziti favorit u ovom meču.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here