EPA-EFE/Justin Lane

Nova knjiga o kraljevskoj porodici nastala na osnovu izjava ljudi koji su radili za njih donosi i nimalo laskav nadimak koji su imali za Megan Markl.

Megan Markl okarakterisana je kao “narcisoidni sociopata” i tvrdi se da je planirala odlazak iz kraljevske porodice od samog početka.

Izvori su autoru Valentinu Lou, koji je napisao “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, kazali da su članovi osoblja smislili epitet za vojvotkinju od Saseksa.

Knjiga dalje navodi da su pomoćnici vojvode i vojvotkinje od Saseksa bili toliko “istraumirani” da su se nazvali “klubom preživelih od Saseksa”.

U odlomku iz svoje knjige, objavljenom Lou piše: “Izvori kažu da je tim smislio osuđujući epitet za Megan: ‘narcisoidni sociopata'”.

Knjiga opisuje navodno ružno ponašanje Megan i supruga, princa Harija, koji su odustali od svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine.

“Svi su znali da će porodici suditi po njenoj sreći. Greška koju su napravili bila je što su mislili da ona želi da bude srećna”, citiran je bivši zaposleni, “Želela je da bude odbijena, jer je bila opsednuta tom pričom od prvog dana”.

Osoblje je takođe navodno tvrdilo da ih je bivši kraljevski par “izigrao”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here