Grand TV
Ana Milenković

Sudeći po spotu Ane Milenković za pesmu „Tajna“ postavlja se pitanje da li je ova mlada dama raskošnog glasa već otišla na Evrosong? I to pre Beovizije?

Spot koji se pojavio i sa kojim će se Ana predstaviti na Beoviziji, sinoć je ugledao svetlost dana, a u spotu se pojavljuju i Ana Vurcer, poznata slovenačka violinistkinja i članica grupe „Učiteljice“, ako i JOvana Jeftić. Numeru „Tajna“ uradio je poznati hitmejker Dušan Bačić, autor brojnih hitova Nede Ukraden, Severine, Željka Bebeka, Borisa Novkovića, MIlice Todorović…

Ostalo je nejasno gde je sniman spot i na koji način je Ana pre samog nacionalnog takmičenja dobila priliku da uradi jedan ovakav spot koji podseća upravo na – evrovizijsku scenu!

Ne bi trebalo da čudi ako Ana ode na Evrosong, budući da je na evropskoj sceni ova pevačica poznata i kao jedna od članica Bjuti Kvinsa koja je nastupila u noći velike evropske pobede Marije Šerifović.

Podsetićemo da je u Aninom kreativnom timu, pored vrsnih regionalnih muzičara i koreograf Alen Sesartić, poznat po velikim svetskim takmičenjima kao što je britanski „Ja imam talenat“ ali i saradnji sa Dua Lipom i Bebe Rexha.

Ani ostaje da samo nastavi u dobrom smeru kojim je krenula kao u njenoj pesmi „Tajna“ jer odgovori leže u stihovima

„Sreca nam je živa sve je moguće“…

Pogledajte spot!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime