EPA-EFE/DEAN LEWINS

Prošlo je skoro nedelju dana otkad je Novak Đoković osvojio svoj deveti Australijan open u karijeri, a na društvenim mrežama i dalje svi govore o plavookoj Srpkinji koja je bodrila Noleta u finalu protiv Danila Medvedeva.

Đoković je slavio i omogućio da se i ona raduje, a na društvenim mrežama su svi hteli da znaju ko je ta misteriozna dama. I sada se ona javila!

Jedna devojka je na tribinama “Rod Lejver arene” privukla svu pažnju noseći masku preko lica, a na glavi šajkaču. Ljudi su mogli da vide samo njene plave oči, što je bilo dovoljno da mnoge očara.

Ova misteriozna dama je za “Sputnjik” otkrila ko je.

– Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata sam za Aleksandra Blagojevića i imamo troje dece – Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima devet godina.

Danica dodaje da ima 41 godinu i da u Melburnu ona i njen suprug imaju mali porodični biznis – frizerski salon. Aleksandar je frizer, a ona je kozmetičarka. Danica otkriva i da poznaje najboljeg tenisera sveta kojeg je tog dana bodrila.

– Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub “Puma” u Kragujevcu – objašnjava ova plavooka majka troje dece.

Ona dodaje da je najveći Novakov fan od kako ga je upoznala, ali i da to nije prvi razlog što se našla na tribinama Australijan opena.

– Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo. Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu – kaže Danica Blagojević za “Sputnjik”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here