ATAImages
Ana Nikolić

Prvi navodi o ovoj saobraćajki pojavili su se na društvenoj mreži Instagram kada se prijatelj oštećene direktno i javno obratio Ani.

Gospođa koja je svoje vozilo zatekla oštećeno poslala nam je fotografiju automobila, ali i poruku koja ju je sačekala zakačena za brisač, a koja glasi: “Auto vam je udaren pozadi levo. Videli smo pevačicu Anu Nikolić, ona vas je crnim džipom udarila!”

Prema tvrdanjama očevidaca Ana Nikolić je izazvala udes u tržnom centru u Beogradu, nakon kojeg je i pobegla. Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na parkingu tržnog centra tvrde da su prepoznali Anu, te da su videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla. Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo, a koju nam je, uz sliku štete koja je tokom udesa nastala na njenom vozilu, dala na uvid.

– Kad sam došla do auta sačekala me je poruka i udaren auto. Poruka je bila zakačena za brisač i glasi: “Auto vam je udaren pozadi levo. Videli smo pevačicu Anu Nikolić, ona vas je crnim autom udarila” – otkriva ona za “Blic” i dodaje da nakon nemile situacije još uvek čeka razrešenje:

– Nisam uspela da postignem neki dogovor jer ko god da mi je udario auto otišao je. Poruku koju sam slikala i poslala vam sam dala policiji, međutim zapisnik još nije urađen – rekla je anonimna gospođa.

Inače, prvi navodi o ovoj saobraćajki pojavili su se na društvenoj mreži Instagram kada se prijatelj oštećene direktno i javno obratio Ani. Naime, ispod pevačicine fotografije koju je okačila i posvetila ćerki Tari može se pronaći komentar kojima ima na stotine lajkova.

– Imate poruku u inboksu u vezi sa vozilom koje ste udarili juče – pisalo je u poruci koja joj je ostavljena, a na koju, makar do sada, nije odgovorila.Pevačica je u međuvremenu i obrisala komentar tog virtuelnog pratioca. Povodom tvrdnji da je svojim autom udarila drugi i nakon toga pobegla pokušano je da se stupi u kontakt sa pevačicom Anom Nikolić, koja nije da želela komentariše. S druge strane, Nikolićeva je viđena u gradu kako se vozi u džipu koji ima blago oštećenje na prednjoj strani.

Pevačica Ana Nikolić 2017.godine autom je udarila motociklistu ispred jednog tržnog centra na Novom Beogradu. Naime, kako je “Mondo.rs” tada tvrdio, pevačica je svojim džipom udarila motociklistu dok je izlazila iz garaže tržnog centra. Srećom, muškarac koji je zbog siline udarca pao na zemlju, nije teže povređen, navodio je tada ovaj portal. Takođe, navodi se da je Ana, vidno potrešena, sačekala da dođe policija, koja je napravila uviđaj. Inače, Ana Nikolić je tada bila u devetom mesecu trudnoće.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime