www.freepik.com

Lepe vesti stižu nam iz Srbije. U doba briga i neizvesnosti, nekim ljudima se životna pitanja rešavaju na bolje. Uporedo sa postizanjem sve boljih poslovnih rezultata, čak i u ovo, “korona” vreme, kompanija GO4YU pokrenula je pozitivnu promenu u društvu zapošljavanjem mladih ljudi.

“Zahvaljujući vama, našim korisnicima širom sveta, GO4YU radi bez prekida. Zbog sve većeg interesovanja naših ljudi u inostranstvu za GO4TV i GO4Calling usluge, odlučili smo da proširimo tim i zaposlimo mlade ljude koji će svojim znanjem, vas, korisnike, učiniti zadovoljnim, a nas ponosnim. Zapošljavanjem mladih želimo da unesemo nove ideje, ali i da im omogućimo da sve svoje lične i poslovne veštine realizuju i učine naše poslovanje boljim”, ističu u kompaniji GO4YU i dodaju da su neki od strateških ciljeva kompanije zapošljavanje mladih, obrazovanih i talentovanih ljudi, jačanje korporativne kulture i promovisanje kompanije kao željenog poslodavca, jer smatraju da zaposleni zajedno rastu sa kompanijom i samo tako mogu da ispune svoje potencijale i realizuju sve ideje.

Način razmišljanja uspešnih privrednika podrazumeva postavljanje ciljeva i dobro osmišljenu strategiju za njihovu realizaciju, a zapošljavanje mladih u vreme kada se u čitavom svetu bore sa otpuštanjima, svakako govori da je GO4YU na najboljem putu ka vrhu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here