pixabay.com

Verujemo da i u vašem okruženju postoje ljudi koji kao da nemaju sat. Večito kasne, sa ili bez raznih izgovora, a vi kao da ništa ne možete da uradite kako biste im pokazali da to zaista nije u redu.

Međutim, astrolozi Hana Onil i Emili Njumen otkrivaju da razlog tome, možda leži u njihovom horoskopskom znaku.

Ovo su znaci koji najviše kasne:

3. Strelac

Lagana i slobodna priroda ovog znaka dovodi do toga da ne upravljaju dobro vremenom. Planirani događaji nisu visoko na njihovoj listi prioriteta.

– Ovaj slobodni duh neće biti sputan tako proizvoljnom stvari kao što je vreme. Vreme je konstrukcija koju je napravio čovek, zar ne znate? Većina čovečanstva je postojala bez satova i dobro se snalazila, a i hoće – kaže Onil za Best Life.

Onil takođe objašnjava da je jedini put kada ovaj avanturistički znak žuri ako “moraju da uhvate avion”. Ako imate Strelca u svom životu, možda ćete morati da počnete da im govorite da događaj počinje sat vremena ranije.

2. Blizanci

Blizanci su društveni leptiri koji žongliraju sa mnogo stvari odednom. Uvek su u pokretu, od svog posla, do toga da odvoje vreme za svoje prijatelje i porodicu!

– Blizanci su generalno super brzi znak, takođe se lako ometaju i zbog toga uvek kasne – kaže Onil i dodaje:

“Naći ćete ih kako ćaskaju sa nekim koga su sreli napolju, 20 minuta pre nego što stignu tamo gde su potrebni.”

Njumen dodaje da je ovaj znak takođe hronično preterano razmišlja i “radije bi bio savršen, nego tačan”. Nema svrhe pokušavati da ovaj društveni znak dođe na vreme, oni će uvek trčati po svom rasporedu.

1. Vodolija

Ovaj vazdušni znak kasni na sve, bez obzira na okolnosti. Često će kasniti satima na važne događaje kao što su rođendan sestre ili radna zabava partnera.

– Vodolije su vazdušni znaci, kreativni su i inovativni. Uvek su zaglavljeni u svojim mislima i obično zaborave da moraju negde da budu prisutni – ističe Njumen.

3 COMMENTS

  1. mislim da si pogresio sa vodoliomje ja sam vodolija i nikad mene niko nije cekao aja imam u familiji takove koji nikad nisu stigli na zakazano vremeiako sam protestirao nista se nije promeniloa ja sam 85

  2. Kakva li sam ja vodolija kad sam pre vremena na poslu, volim tačnost, znam sve rođendane, brojeve telefona, iskrenost, volim ljude, društven sam, jedino što ne dam je, da me neko više iskorištava.

  3. Ja sam strelac u podznaku blizanci i apsolutno je sve tacno. Stizem na vreme samo kada su putovanja u pitanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here