Unsplash

Bikovi i Vage su dva od četiri horoskopska znaka koja se ljube najbolje od svih. Oni tačno znaju šta njihov partner želi i kako da ga očaraju svojim neverovatnim tehnikama ljubljenja.

Nema ništa gore nego kada se ljubite s nekim ko to ne zna da radi. Ljubljenje bi trebalo da vas ostavi bez daha i toliko očara da poželite još. Ako ne znate koji horoskopski znakovi imaju najbolje tehnike ljubljenja, na pravom ste mestu – ovi vas sigurno neće razočarati.

Bik

Jedna stvar oko koje mogu da se slože sve vaše bivše ljubavi, to je da se fantastično ljubite. Ne morate previše ni da se trudite, jer vam senzualna povezanost dolazi prirodno. Ne samo da Bikovima vlada Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – već su i zemljani znak, što znači da su duboko povezani sa svih pet ljudskih čula, a to su ukus, miris, dodir, zvuk i vid. Njihova strpljiva priroda znači da ne žure, već dopuštaju da napetost pre poljupca lagano raste. A dok se konačno primaknu, partner pršti od želje i praktično moli za poljubac.

Vaga

Vi ste tip osobe zbog koje se ljubavnik oseća kao kod kuće, tamo gde pripada. Potpuno ste usredsređeni na njega i spremni ste da mu se u potpunosti posvetite. Poljupci Vage ne samo da su neodoljivi, već i neverovatno lekoviti te obeleženi ravnotežom i harmonijom. Kad nekoga poljubite, to je zato što znate da mu je to očajnički potrebno, a duboko u sebi znate da ste jedini koji mu može dati tačno ono što želi.

Škorpija

Škorpije su malo grube kada se ljube, ali upravo to ih čini posebnim. Njima vlada Mars – planeta iskonskih želja – što znači da svaki njihov potez dolazi duboko iznutra. A ako nekoga odluče da poljube, to je zato što ga žele svim svojim bićem. Njima poljubac bez prave strasti nije pravi poljubac. Kada se ljube, uvek se događa duboka razmena energija i u tom procesu vam poklanjaju deo sebe. Ne samo da bi njihov poljubac mogao nekoga potpuno promeniti, već vodi do nečeg više, jer se uvek ljube kao da im je zadnji put.

Riba

Kad nekoga poljube, odvedu ga u potpuno drugačiju stvarnost. Ribe su horoskopski znak snova, fantazije i čiste ljubavi, zbog čega je ljubljenje njihova specijalnost. Kad su s nekim koga žele da poljube, one se tome u potpunosti posvete i trude se maksimalno kako bi ugodile svojoj boljoj polovini. Njihovi poljupci su toliko nezaboravni da njihovi ljubavnici požele da ih stave u flašu i sačuvaju za kasnije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here