Foto: Printscreen/ Instagram
Cobi

Svi volimo i slušamo popularnog repera Slobodana Veljkovića Cobija, a malo ko zna sa kakvom lepoticom je godinama unazad u srećnoj vezi.

Atraktivna Jelena Nikolić na društvenim mrežama je poznata kao Cobeliks, a interesantno je da su reper i ona imali ovako slične nadimke i mnogo pre nego što su se upoznali. A spekuliše se da je on nadimak ”Cobi” dobio upravo zbog nje.

“Cobi, jesi ti radio traku?”, je rečenica je koju mladi neprestano ponavljaju već godinama, a iza nje stoji reper Slobodan Veljković Cobi. Iz Prokuplja je kročio u Beograd i osvojio scenu, a privatan život se trudi da sakrije od očiju javnosti.

Malo ko zna da tu rečenicu izgovara upravo njegova lepa izabranica Jelena.

Ona je bila Cobe i pre nego što smo se upoznali – izjavio je Cobi, kada je otkrio da upravo njen glas čujemo na početku svake pesme koju on potpisuje.

– To je neka priča sa mojom devojkom. Hteo sam da stavim ”votermark”. To i preko rade svi koji žele da im se čuje ime, da ostanu upamćeni. Ona je blejala gajbi i ja sam bio u fazonu daj molim te kaži nešto da bi mogao da stavim na svoje bitove. Ona mi je poslala bukvalno dvadeset klipova – ispričao je Cobi svojevremeno i objasnio da je potom iz njih isekao sve što mu treba i spojio ih u jednu upečatljivu rečenicu – rekao je pevač.

Međutim, ono što Jelenu čini jednom od najzanimljivijih mladih devojaka na sceni nema nikakve veze sa Cobijem. U pitanju je vredna i prelepa devojka koja je multitalentovana i ima nekoliko zanimljivih poslova.

Oni koji se dobro razumeju i prate blogove znaju i da je Cobeliks jedna od prvih srpskih blogerki. Osim toga, već godinama radi u pozorištu. Trenutno je inspicijent Pozorišta na Terazijama, a mnogi je porede i sa planetarno popularnom Lejdi Gagom, jer neodoljivo liče.

Foto: Printscreen/ Instagram

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime