pixabay.com

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama nazivali su “ekspertom za zvezde” i tvrdili su da ima visoku stopu uspešnosti svojih prognoza.

Globa je vrlo aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i jasan način, u svega nekoliko rečenica, najavljuje šta svaki znak Horoskopa očekuje na mesečnoj, nedeljnoj i dnevnoj bazi.

Nedavno je otkrio koji će horoskopski znakovi u septembru plivati ​​u novcu, prenosi Zadovoljna.rs.

Ovan

Ovan bi se u septembarskim danima trebalo baviti samousavršavanjem. Svaki kurs, seminar ili studija daće rezultate i višestruko vam se vratiti. To bi moglo drastično uticati na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći neprimećeno, moguće je da ćete dobiti povišicu ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

Blizanci

Vrednim Blizancima ne treba sreća ni naklonost zvezda: oni definitivno znaju kako zaraditi! Međutim, u sptembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i dati priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi vam moglo doneti mnogo koristi.

Strelac

Sudbina je za Strelce pripremila poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na ljude koji vam se pojavljuju u životu – neki od njih su ulaznica za dobru zaradu! Vaša finansijska situacija poboljšaće se, a u tome će svakako ulogu imati i neka poznanstva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here