pixabay.com
Ilustracija

Nedelja koja sledi biće posebno teška za tri horoskopska znaka – u nastavku saznajte o kome je reč!

Ovu nedelju započinjemo Mesecom u znaku Škorpije, a njegova vladavina biće posebno teška za određene horoskopske znake. Ovo je ujedno alarm da se probudite i osetite miris tranzita, jer su jaki, mračni i spremni da utiču na naše živote.

Astrolozi navode da će ovo biti veoma “čudna nedelja”, a zvezde govore da je ovi znaci neće prebroditi tako lako. Horoskopski znaci koji će imati tešku nedelju od 24. januara 2022. su:

Devica

Imali ste dobre rezultate prošle nedelje, a vikend se pokazao još sjajnijim. Osećate se kao da ste se vratili na svoje mesto, ali vi ste Devica, a to znači da ste podložni negativnim uticajima na način na koji mnogi drugi nisu. Shvatate stvari previše ozbiljno i koja god dobra stvar da se desila prošle nedelje, očekujete da će se ponoviti. Ipak, to se neće dogoditi. Ova nedelja je vezana za razočaranja. Pročitajte i godišnji horoskop za Devicu!

Vaga

Počećete da osećate kao da se vaga totalno prevrće na jednu stranu, a ukoliko dozvolite sebi da predugo razmišljate o tome, nećete uspeti da izađete iz ludila koje vam stoji u mislima. Ono što je najbolje za vas u ovom trenutku je da to ne shvatate previše ozbiljno, jer će vas tranziti definitivno gurnuti ka preteranom razmišljanju. Ako previše razmišljate, smislićete hiljadu suludih scenarija, od kojih nijedan ne postoji. Savet je da odvojite vreme za odmor, oporavak i meditaciju. Pročitajte i godišnji horoskop za Vagu!

Ribe

Ova nedelja vam donosi igru poređenja. To znači da ćete ovu nedelju uporediti sa prošlom, koja je bila sjajna i poletna. Uporedićete svoj ljubavni život sa zamišljenim ljubavnim životima koji se dešavaju u romantičnim filmovima, a sve to vas sputava da realnost vidite zaista onakvom kakva jeste. Možete je posmatrati kao tragičnu i bezvrednu, što je daleko od istine. Suzdržite se preteranih reakcija više nego ikad. Pročitajte i godišnji horoskop za Ribe!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here