pixabay.com

Iako zvuči divno da imate nekoga koga volite ovog leta i koji će vam noći učiniti još toplijim, izlasci s nekim u toku pandemije mogu se učiniti mnogo složenijim nego u ranijim uobičajenim okolnostima.

Postoje čak tri znaka horoskopa za koje je izvesno da će biti sami ovog leta, pa je za njih možda bolje da se okrenu sebi.

Bik

Sa Uranom u vašem znaku, nalazite se u procesu višestrukih promena. Ova planeta uznemirava vaš život. Ovaj prelaz može da se pokaže neugodnim, ali će takođe doneti novu perspektivu. Uran favorizuje solitarni pristup i u narednim mesecima biće vam potrebno više vremena za samostalne trenutke nego inače. Bolje je da se fokusirate na sebe, nego da se na emotivnom nivou bavite drugima.

Jarac

Po povratku Saturna, planete odgovornosti i ograničenja, u znaku Jarca biće period suzdržanosti. Nije vreme za zabave i nova poznanstva. Usredsredite se na pronalaženje strategija i pravljenje dugoročnih poslovnih planova, a ne na traženje emotivnog i fizičkog zadovoljstva. Leti to možda ne zvuči kao velika zabava, ali je važno da tako postupite kako bi vam budućnost donela lepe trenutke.

Riba

Pluton, koji je vaš vladar, retrogradan je i znači da će biti mnogo pometnje u vezi s ljubavlju. Bilo bi bolje da iskoristite ovaj period retrogradne orbite za pregled ciljeva u pogledu svojih veza i granica, umesto da trošite vreme i energiju na romantične priče koje nisu sasvim jasne.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime