pixabay.com
Ilustracija

Još svega nekoliko dana Sunce će boraviti u Vagi, što svim znacima Zodijaka daje mogućnost da završe ono što su započeli.

Kako objašnjavaju astrolozi, planetarni aspekti su prilično povoljni za sve, a posebno za rođene u tri horoskopska znaka koja će ovu nedelju pamtiti po velikim pozitivnim preokretima.

1. Strelac

Sve što budete želeli da promenite, pogotovo na poslovnom planu, završite do 23. oktobra. Do prelaska Sunca u znak Škorpije fokus će vam biti maksimalno izoštren, pregovaračke sposobnosti na zavidnom nivou, a naklonost nadređenih posebno izražena.

S lakoćom ćete uspeti da rešite i neke probleme koje “vučete” mesecima, a možda i godinama. Bićete neustrašivi, puni samopouzdanja i pratiće vas sreća na svakom životnom polju.

2. Jarac

Ove sedmice uspešno ćete balansirati između poslovnih i privatnih obaveza i na oba polja beležićete uspehe. Nešto o čemu ste već dugo maštali na poslu konačno će početi da se realizuje, a “veliko finale” uslediće krajem zime, kada će vam stići zaslužene lovorike.

Neće vas zaobići ni sreća u ljubavi. Mnogim Jarčevima će zalupati srce, bez obzira na to da li su zauzeti ili slobodni.

Osoba s kojom se duže vreme mimoilaze, a na koju često misle, konačno će pokazati inicijativu i naterati ambiciozne Jarčeve da stave znak jednakosti između posla i ljubavi. Kod nekih Jarčeva moguće je i ono neočekivano – da ljubav prevagne, da im otopi srce i da zbog toga stave posao u drugi plan.

3. Vodolija

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku do kraja boravka Sunca u znaku Vage raščistiće sve ono što ih je u prethodnom periodu sputavalo da osete istinsku sreću. Neke Vodolije će doneti odluku o raskidu ili razvodu, neke će dati otkaz ili krenuti na edukaciju za potpuno novo zanimanje, a pojedini pripadnici ovog znaka će “podvući crtu” i prekinuti sve kontakte sa osobama koje su im dugo ispijale energiju.

Iako znaju da budu veoma empatične i, paralelno, da se često vraćaju na staro, ovoga puta Vodolije će biti odlučne u nameri da se otarase svega što im ne prija i da s puno energije i elana krenu u susret novim životnim radostima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here