EPA/Dave Hunt

Odluka australijskih vlasti da ne dozvoli učešće Novaku Đokoviću na Australijan openu šokirala je mnoge, ali ne i same organizatore.

Oni su već pripremili i objavili ko će ga zameniti u glavnom žrebu.

To će biti 150. teniser planete Salvatore Karuzo, momak iz Italije.

On će igrati protiv Miomira Kecmanovića u prvom kolu u ponedeljak od 10:30 po našem vremenu.

2 COMMENTS

  1. Ne kapiram jel ovo neko zezanje! Najpre smo se odusevili zbog glupe greske ministra u navodjenju razloga za ukidanje vize – zvanicno je 95% australijanaca vakcinisano, znaci svi, tako da NEMA opasnosti da Djokovic “motivise” bilo koga u smislu vakcine. Poslali smo to noletovim advokatima i oni NI REC o tom, najcvrscem pravnom argumentu – po australiskom pravu niko ne moze biti opasnost za nesto sto nije moguce (NEMA hipoteticke opcije), ali mora da se naglasi. Kao da su hteli da ovako zavrsi.

    • Vasa teza je potpuno naucno podrzana, i dovodi u potpuni besmisao tvrdnju Austral vlasti da on moze nekoga dovesti u opasnost (jer je 95% stanovnistva vakcinisano).
      Takodje, ne radi se o anivakseru, vec o coveku koji je na osnovu misljenja visokih naucno- medicinskih institucija, zbog svog zdravstvenog stanja oslobodjen primanja vakcine i potom prosao dve Austral nezavisne medicinske komisije , koje su to potvrdile.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here