instagram/printscreen
Kendal i Kajli Džener

Frizer Petar Savić više od četiri decenije uspešno sarađuje sa najvećim muzičkim, filmskim i modnim zvezdama u svetu. Njegovi klijenti su Madona, Sofija Loren, Nikol Kidman, Kejt Bekinsejl, Kristina Agilera, Naomi Kembl, Dženifer Lopez i mnoge druge poznate žene.

Petar je rođen u Jugoslaviji, ali je odrastao u Beču. U Austriji je upisao čuvenu bečku Akademiju lepote i odmah nakon diplomiranja započeo je biznis pravljenja ekstenzija i perika. Radio je nekoliko godina u velikim salonima u Beču, a onda je se sreću okušao u Los Anđelesu 1983. godine.

Talenat i ljubav prema kosi omogućila mu je da sarađuje sa velikim modnim kompanijama kao što su Kevin Klajn i Versaće.

Njegov prvi veliki proboj u svet poznatih desio se zahvaljujući Madoni. Petar Savić je bio angažovan na kultnim spotovima “Express Yourself”, “Vogue”, “Rain” i “Frozen”. Nakon saradnje sa Madonom svaka zvezda šou-biznisa želela je da joj Petar radi o glavi.

Posle Madone njegov prvi veliki klijent bila je Vinona Rajder, a onda su se pridružile i ostale velike zvezde.

Petar Savić radi u Los Anđelesu i blisko sarađuje i druži se sa britanskom glumicom Kejt Bekinsejl, ali je i dalje zadužen za frizure Naomi Kembl, Kristine Agilere, Džesike Lang, Rene Zelveger, Kamile Kabejo i Kameron Dijaz.

Nedavno je rekao da je ovo tek početak njegovog rada i da se raduje narednim decenijama i poslu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here