pixabay.com

Jutarnja šoljica kafe za mnoge je obavezna, ali nekima pomaže i da se jače razbude i dožive jutarnji orgazam.

Naime, seks guru Nadija Bokodi (34), iz Australije, isprobala je novi trik – pomaže joj espreso, koji je potpuno razbudi, i tvrdi da nakon toga lakše uživa sa svojom igračkom.

– Popila sam dvostruki espreso pre nego što sam ove nedelje namestila punu brzinu na svom vibratoru. Dopustite mi da objasnim …”, napisala je.

Dakle, savet kaže da, ako ispijete kafu neposredno pre nego što se upustite u seks ili masturbaciju, možete doživeti jači orgazam.

Trend kofeinskog orgazma pojavio se kada je korisnik @cupofalexx_official objavio video u kojem tvrdi da šoljica kafe pojačava orgazam za 50 odsto.

Ubrzo su se priključili brojni drugi tiktokeri, koji su se u izjavama složili s njim.

Iako se nauka time ne bavi, ipak je bitno znati da je kofein vazodilatator, što zapravo znači da uzrokuje širenje krvnih sudova i time omogućava da kroz njih protiče više krvi. Pa zbog toga ljudi i piju kafu – kad osećaju da im treba razbuđivanje i više energije.

– To nije baš bilo vantelesno iskustvo koje je najavljeno, ali moj se veliki orgazam ipak činio intenzivnijim nego inače – zaključila je Nadija Bokodi.

Ali, nema konkretnih istraživanja da li učinak kafe ima veze sa genitalijama.

Naime, studija iz 2018. godine na pacovima otkrila je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke pacova kojima je davan kofein doživele su više orgazama, i bile su “raspoloženije” za seks.

Ginekolog iz Melburna, Džozef Sgroi, rekao je Nadiji Bokodi da ta ideja nije u potpunosti isključena, iako smatra da bi korist od kofeina u seksu verovatno bila vrlo mala.

– Zanimljivo je da učinak kofeina na krvne sudove varira. Krvni sudovi u mozgu i plućima imaju tendenciju suženja, dok se oni u želucu šire. Dodajte to učinku na mozak kao stimulans i mogli biste osetiti poboljšanje u svojim orgazmima – objasnio je Sgroi.

1 COMMENT

  1. Pa jutarnje vođenje ljubavi, Gornjak popularno, dešava se pre ispijanja jutarnje kafe. A ako joj espreso pomaže onda ima neki žešći problem. Nešto tu ne štima. Kada se dvoje vole i uživaju jedno u drugom, espreso im pre ne treba. Posle svakako. Nežna čavrljanja uz kafu. Pa da krenemo ispočetka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here