Pexels

Privatna detektivka Ali Marš je otkrila neke od znakova upozorenja da vaš partner ima aferu. Kako kaže, ona je posle dugogodišnje karijere i mnogih slučajeva rekla da može jasno da iznese signale koji otkrivaju da je partner načinio preljubu.

Većina muškaraca kojima se bavila bili su verni, ali je uhvatila i one koji nisu bili lojalni svojim partnerkama. Kako kaže, devojke su joj zahvalne i hvale je što na ovaj način pomaže drugima.

A, potom je, dodaje, primetila da njihov komšija odlazi i izlazi u isto vreme kada i supruga njenog klijenta pa ih je pratila i otkrila da imaju aferu.

Prema njenim rečima, ona obično veoma brzo otkrije neverstvo, a najduže što je provela na takvom zadatku je tri nedelje.

Iz svog bogatog iskustva, ona navodi da postoje četiri najčešća znaka upozorenja da vas partner vara:

1. Promene u njihovom izgledu i garderobi

Ovo može biti znak da su upoznali nekog novog, jer kada se to dogodi ljudi često osećaju da su na novom početku i više ulažu u sebe.

2. Promena rutine

Ako vaš partner iznenada ostaje do kasno na poslu, a to se ranije nije događalo, ili izlazi danima kada je ranije bio sa vama kod kuće, to takođe može ukazivati na neverstvo.

3. Iznenadni odlasci u teretanu

Ako su na početku veze sa vama najčešće vreme provodili na kauču, a sada odjednom redovno treniraju, možda je vreme da proverite o čemu se radi.

4. Tajni razgovori

Primanje telefonskih poziva i izlazak iz sobe kada se na njih odogovara jedan je od znakova. Ovo je možda nešto veoma jasno, jer smo to svi viđali u filmovima, ali nije zgoreg napomenuti.

1 COMMENT

  1. I ja sam dugo verovao da je moja supruga ljubomorna. Gresio sam – nije bila ljubomorna, nego je bila ubedjena da ima dobrog muza i da ga treba cuvati. Istina, nisam bio veran, ali nijedna ljubavnica nije imala sansu da me dobije. Sad sam i star i veran. Budite sretne ako Vas muz vara!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here