pixabay.com

Neki parovi jednostavno ne mogu da održe uspešan brak, koliko god se trudili. Oni jednostavno nisu kompatibilni u smislu romantičnog interesa, a takvima je teško da budu u braku u kojem nema ljubavi i romantike.

Prema astrolozima, ovo su horoskopski znaci koji će verovatno imati težak brak.

Blizanci: Osobe rođene u ovom znaku ne vole ideju da do kraja života budu samo sa jednom osobom. Osim što su zauzeti svojim užurbanim rasporedom, gotovo da ne odvajaju vreme za svog partnera, zbog čega se udaljavaju jedno od drugog.

Devica: Device su izuzetno fokusirane na postizanje savršenstva u svim aspektima svog života, uključujući veze i brak. To uzrokuje ozbiljne probleme u braku jer se njihov partner oseća frustrirano zato što mora da bude apsolutno savršen u svemu.

Škorpija: Oni ne dopuštaju da im se iko istinski približi, pa čak ni njihov partner, jer se boje da će ih povrediti. No, jednom kada se predaju osobi, ne mogu se držati podalje, čak i ako to znači narušavanje privatnosti i ličnog prostora. Oni su ti koji žele da imaju moć u vezi.

Jarac: Jarci su veliki radoholičari koji razmišljaju samo o svom poslu i karijeri. To jako frustrira njihovog partnera koji želi da provodi kvalitetno vreme s njima. S Jarcima može biti vrlo teško izaći na kraj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here