pixabay.com

Prijateljstvo je važan deo života svakog od nas, a kako bi bilo pravo i iskreno potrebno je da obe strane daju svoj maksimum, da se međusobno podržavaju i razumeju. Međutim, nekim horoskopskim znacima jednostavno u zvezdama nije zapisano da budu prijatelji. Kada oni započnu prijateljstvo, pre ili kasnije neka strana bude povređena.

Ovan i Rak

Reč je o veoma brižnim horoskopskim znakovima, ali takođe i Ovan i Rak žele da drže sve pod kontrolom. Upravo zbog toga, između njih često dolazi do nesuglasica i svađa.

Ovan je sklon konfliktima jer mu je veoma stalo do svog mišljenja. A kada dođe do razilaženja u stavovima, Rak se često oseti povređenim.

Iscrpljujuće je i nezdravo biti stalno na raspolaganju drugima: Naučite kako da kažete – NE i ostanite pri tome!

Bik i Jarac

Ova dva horoskopska znaka su dosta slični. Čvrsto stoje na zemlji, odgovorni su i pouzdani. Međutim, upravo zbog toga izbijaju konflikti. Zapravo su previše slični i to im koči prijateljstvo. Osim toga, i Bik i Jarac se ne boje da upotrebe svoje „rogove“. Tvrdoglavi su zbog čega su rasprave neminovne.

Blizanci i Bik

Oba horoskopska znaka su zapravo uvek tu jedan za drugog i međusobno se podržavaju.

Ali, Blizancima je ponekad teško da održi svoju reč. Uvek mu nešto „uskoči“, a Biku pre ili kasnije, pukne film. S obzirom na to da je tvrdoglav znak, Bik uzvraća i tada nastaje haos.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime