Pixabay.com

Ljubaznost nije na vrhu svačije liste prioriteta, a njena odsutnost posebno je karakteristična za ove horoskopske znake.

Sigurno ste se sreli s ljudima koji ne obraćaju pažnju da li su prema vama ljubazni ili ne, i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osećanja. Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kom su rođeni jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje.

Jarac

Jarci nisu nepristojni, nego su samo ambiciozni i usredsređeni na svoj cilj. Oni mogu da se toliko unesu u posao da i ne shvataju kako su nepristojni. Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego nemaju vremena jer imaju previše da urade, pa se događa da potpuno zaborave da vam se jave ili ne obraćaju pažnju na ono o čemu im govorite. Imajte na umu da su Jarčeve namere dobre i da će oni uvek biti tu kada vam bude potrebna pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Znaju da izgovore prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspevaju da ne budu grubi i nepromišljeni. Kao i Jarci, i Ovnovi imaju puno toga što žele da urade i neće gubiti vreme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

Vodolija

Vodolije mogu da deluju distancirano i rezervisano. One ne vole da učestvuju u tuđim dramama i ne žele da postanu preterano emocionalne ni pred kim. Mogu da budu nepredvidive, a ako ne žele da se bave nečim, mogu to da saopšte na grub način. Vodolije imaju puno toga na umu i uvek pokušavaju da nađu rešenje za probleme pa nekad ne vode računa o tome da li su ljubazni.

Lav

Lavovima je život prepun događaja pa ne stignu kako treba sve da isprate. Zbog toga ljubaznost nije na listi njihovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno da zaborave da bi trebalo da budu ljubazni. Za Lavove je najbolje da se usredsrede na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto pogreše.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime