Unsplash

Imali ste tako velike nade u svoju vezu i mislili ste da će to biti jedna od onih koja traje zauvek i koja izuzetno ispunjava. Čak i vaš horoskop naveo vas je da verujete da ćete ostati zajedno. Ali ispostavilo se da je vaša veza potpuni neuspeh

ŠKORPIJA – BOLESNI U LJUBAVI!

Škorpijama je potrebno dosta vremena da steknu poverenje u partnera, nesvesni da njihova tajnovitost takođe negativno utiče na drugu stranu… Ako je izneverite, ubiće život u vama… ali ako stekne poverenje – dosegnućete zvezde!

RAK – EMOTIVNI MONSTRUMI

Oni žele dokaz da se toj osobi sviđaju, žele da ne skinete oči sa njih ni u jednom momentu – jer su svesni koliko su privlačni! Savet: Odgovarajte im na poruke u roku od – odmah! U suprotnom, ohladiće se brzinom svetlosti!

BIK – OPUŠTENI, ALI SMRTONOSNI

Koliko god se trudio da sakrije, Bik ima problem sa poverenjem! Ukoliko partneru nije prioritet u svakom smislu – postaće pogubno po vas da budete u ljubavnoj vezi sa ovim znakom. upravo jer je ljubomoran na sve. Medjutim, ako uspete sa mu date svu svoju podršku, Bik će pogazati i vaše najnegativnije osobine.

RIBE – NE VERUJU ĆAK NI SEBI

Ako su Ribe bile povređene u prošlim vezama, trebaće im mnogo vremena da prebrode to i nastave dalje. Oni stalno imaju osećaj da ne mogu u potpunosti da veruju, a ako im se neko učini toliko dobrim – pomisliće da je nemoguće da to bude istina! Ribe su osetljive i nežne, te stalno beže od situacija koje bi mogle da prouzrokuju bol. Oprezno!

VODOLIJA – LJUBOMORNI NA SVE

Na osnovu detaljne analize i rezulata njihove prethodne veze, tražiće novog partnera (kojeg će iznova i iznova analizirati)… U stanju su da budu ljubomorni na svaki vaš pokret! Vodolije će reći da nisu tipovi za vezu i reći će svima da uživaju da su solo, ali to je samo izgovor i beg od odbijanja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here